Problematika nezaposlenosti mladih u BiH

Udruženje “Multi” i Centar za poslovnu afirmaciju sprovode projekat istraživanja stavova mladih u vezi problematike nezaposlenosti omladinske populacije u Bosni i Hercegovini. S tim u vezi, kreiran je anketni upitnik namijenjen mladima, kako bi se što bolje razumijeli njihovi stavovi i mišljenje o navedenoj problematici. Anketni upitnik je sastavljen iz pet jednostavnih pitanja, sa još nekoliko potpitanja i shodno tome ne zahtjeva dodatni vremenski napor za ispunjavanje. Sa druge strane, rezultati istraživanja će se koristiti u svrhu unapređenja ekonomskih politika orijentiranih ka rješavanju problematike nezaposlenosti mladih osoba u BiH.

Anketni upitnik

Nadamo se da ćete prihvatiti naš poziv za ispunjavanje anketnog upitnika, te proslijediti isti Vašim prijateljima i svim ostalim zainteresovanim. Time pomažete ostvarivanju što veće reprezentativnosti uzorka istraživanja, ali i poboljšavanju položaja na desetine hiljada nezaposlenih mladih u BiH.

Anketni upitnik možete ispuniti OVDJE.

Izvor: Liberty.ba
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Liberty.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
Popularno