Promocija CEO konferencije u Tuzli (VIDEO)

Potaknuti ostvarenim rezultatima u prethodnom periodu, Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu u 2014. godini nastavlja sa održavanjem CEO konferencije. Po prvi put, CEO konferencija će biti održana u 5 gradova BIH - Tuzli, Mostaru, Banja Luci, Zenici i Sarajevu i to u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Banjoj Luci, Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru, Ekonomskim fakultetom Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru, Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Tuzli, Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Zenici.

CEO Warm-up u Tuzli se održava 05. aprila tekuće godine. Prijave za učešće su otvorene, a zatvaraju se sedam dana prije početka konferencije.

Sve dodatne informacije, kao i aplikacioni formular prijave za CEO konferenciju u Tuzli, možete pronaći na zvaničnoj web stranici www.ceokonferencija.baIzvor: Liberty.ba
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Liberty.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
Popularno