Liberty seminar u Tuzli

U petak 21.03.2014. godine, sa početkom u 11:00 sati, udruženje građana "Multi" u suradnji sa Language of Liberty institutom iz SAD-a organizuje Liberty seminar, posvećen svim zainteresovanim za trenutnu ekonomsku situaciju sa naglaskom na liberalne ekonomske ideje koje su naročito aktuelne nakon protesta koji se održavaju širom Bosne i Hercegovine. Seminar će se održati u prostorijama Cambridge English School Tuzla, na adresi Kristijana Krekovića 5 (VI Bosanske Brigade), u blizini restorana Biblioteka.

Multi

Liberty seminar podrazumijeva tri predavanja koja će se održati na engleskom jeziku:

Zašto je sloboda važna?

Šta nakon protesta?

Da li je vlada "nužno zlo" ili "motor za dobro"?


Predavanja će voditi Glenn Cripe, izvršni direktor Language of Liberty instituta, Andy Eyschen, direktor Language of Liberty instituta i Admir čavalić, predsjednik udruženja "Multi". Pozivaju se svi zainteresovani za seminar da pošalju e-mail prijavu sa osnovnim podacima na mail adresu udruzenjemulti@yahoo.com. Broj učesnika na seminaru je ograničen. Seminar se održava pod pokroviteljstvom Fridrih Nauman Fondacije.

Liberty seminar u Tuzli


Izvor: Liberty.ba
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Liberty.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
Popularno